2012-02-05
 19:55:06

Samma lika..

Nätterna ser fortfarande likadana ut förutom att Juni inte vaknat lika ofta och panik skrikit. Men hon har vaknat lika ofta iaf..

Har inte haft någon kontakt med läkaren sedan inna jul. Skulle egntligen ringt och fått telefontid i mitten av månaden, men har verkligen inte sett någon anledning till det. Vet att vi kommer få höra att allt ser bra ut med hennes kurva osv, så hon mår bra och blablabla..

Tänkte ringa och kräva att dom skulle köra ner en sån där kamera i magen på henne, för att se om nått är fel eller inte. Men som sagt så vet jag nästan att dom inte kommer göra det.. Känns jätte jobbigt sammtidigt om dom kommer göra det..



Ikväll så verkar Juni ha ont i magen igen.. Eller hon verkar ha fått ondare och ondare sedan igår. Hon har vart väldigt hård i magen, och väldigt gnällig.
Speciellt nu idag och ikväll..
Hon sov bara en gång på dagen så har försökt lägga henne tidigt. Lyckades nyss.. Men får se hur länge det varar. För hon höll på att somna flera gånger, men grät i mellan åt och drog upp benen mot magen. Sen lyckades hon bajsa iaf.. Men fortsatte dra upp benen och kom inte till ro..

Har iaf bestämt att i morgon ringer jag och fixar teletid till läkaren. Så får vi se ännu en gång vad hon säger..

Nu är Juni snart 8 månader, och har ALDRIG sovit mer än 4 timmar på raken.. Och 4 timmar på raken, kan jag räkna på 1 hand. Standard är fortfarande att hon vaknar 2-3 ggr i timman... Tror ni vi är trötta?


Nu ska iaf jag passa på att göra kladdkakemuffins, sååå sugen på choklad. Sen kolla Teen mom :P



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: