2011-07-31
 09:15:55

Rutiner

Tror äntligen skruttan börjar få lite rutiner på nattem..
3 nätter i rad (förutom inatt) så har hon sovit super bra, somnat vid 23, vaknat vid 4 tiden för mat sedan somnat om, vaknat vid 6-7 tiden igen, och sedan somnat om igen.
Men inatt hade hon ont i magen, hon gnällde inte, utan låg och tog i för att bajsa, utan att det kom nått. Men nu för någon timma sedan lyckades hon iaf :P


Nu har Joakim också fått leenden :)
2011-07-29
 06:43:54

Äventyr

Idag åker jag och Juni till Örebro för att besikta bilen. Hoppas hon är snäll ;P
Sen ska vi träffa mina underbara vänner och förhoppningvis lite släkt :)


Skruttan började äntligen ta nappen igår, + att hon sov bra inatt igen. Underbart :)

2011-07-28
 10:20:53

7,5 timma..

Så länge fick jag sova inatt sammanlagt :) Göött!
Somnade mellan 23-23.30, sen sov vi till 4.30. Gav mat sen somnade vi om tills 6 ungefär när Joakim skulle till jobbet. Gav mat igen, sen somnade vi om till 10 :)

Så idag är jag rätt pigg.. Hoppas det fortsätter såhär.
Men kan nog bero på att lillan bajsade precis innan vi skulle sova, så hon har inte haft ont i magen inatt.


Hade föresten en riktig mys stund med Juni igår.
Jag skulle duscha men hon ville inte sova, utan var rätt gnällig. Pratade med Joakim om att jag inte hann hoppa in i duschen. Då gav han mig förslaget om att duscha med henne, så jag tog in den där sitt grejen som man kan ha i badkaret, satte den längst bort i badkaret, och så duschade vi. Hon tyckte det var jätte spännande :) Myys!


Just ja.. Fick mina 3 första riktiga leenden igår :) Blev nästan ett litet skratt sammtidigt med, blev som ett joller-skratt :)
2011-07-27
 09:21:18

Kärlek

Vår älskade

2011-07-23
 09:23:40

Sömn..

Inatt så tog Joakim Juni heeela natten..
Men nu ligger han och sover, tror inte han fick alls mycket sömn inatt :P

Fick jag iofs knappt jag heller, då jag blev typ magsjuk i några timmar.. Fick jätte ont i magen och fick spy ett antal ggr. Men nu mår jag bra, så vet inte var det berodde på..?


Nu verkar det som att magdropparna äntligen har börjat funka. Hon vrider sig inte lika mycket och gnäller på nätterna :)
2011-07-22
 12:36:07

Lillan börjar bli stor

20 Juni
Vikt: 3450g
Längd: 50cm
Huvud: 34.5




6 Juli, 16 dagar gammal
Vikt:
4060g
Längd: 52cm
Huvud: 36.5



21 Juli, 1 månad + 1 dag
Vikt: 4825g
Längd: 55.3cm
Huvud: 37.5

2011-07-20
 21:29:23

Dregel

Dessa ska köpas åt lilla spyan, så kanske hennes kläder inte behöver vara fulla med spyor jämt ;P




2011-07-19
 15:22:45

Mmm spyer och kiss..

Just nu har jag kiss och spyer på mig. Inget ovanligt nu förtiden :P
2011-07-19
 11:09:01

Vart tog solen vägen?

Var jätte fint väder imorse när Joakim skulle till jobbet, men nu är solen borta?
Jag som ska iväg till stan och fika sen /: Jaja får väl hoppas den tittar fram igen.

Inga bra nätter nu på ett bra tag..
Igår hade hon svårt för att somna, så blev rätt sent för att sedan vakna vid halv 1 igen. Och sedan upp kl 4 igen..
I helgen tog J henne iaf på morgonen så jag fick sova några timmar. Men var lika trött iaf när jag väl gick upp :P


Amningen går sämre och sämre /: Börjar faktiskt sakna det nu. Innan tyckte jag det var rätt jobbigt, för man blir så otroligt låst.
Försöker amma så mycket som möjligt, men hon blir nästan alltid bara sur och släpper taget.
På kvällarna och nätterna vill hon tutta lite iaf, men det är väl mer för tuttandets skull..
Sen försöker jag på morgonen och några gånger på dagen, men funkar oftast inte /:
Så nu har jag nog inte mycket mjölk kvar. Behöver inte ens ha amningsinlägg längre..

2011-07-18
 19:21:20

Fel av mig :P

Tack Miia..
Jag som tänker helt fel juh :P
Juni är ju 4 veckor idag, inte 1 månad ;P
2011-07-18
 14:49:10

1 månad

Idag är min lilla älskling 1 månad ♥
Skulle till stan och fika med Sofia egentligen, men är sånt piss väder så blir att vara inne /:


Nybadad :)
2011-07-17
 15:57:57

Babygunga

Måste ta och köpa en elektrisk babygunga eller babysitter.. Vi har en vanlig babysitter som man själv får gunga, men kan ju bli lite småjobbigt om hon ska sitta i den en längre stund. För hon blir ledsen såfort den slutar gunga :P

Någon som har en att sälja eller vet vart man kan hitta en billig?
Blocket hade inte så många att välja på, och vi har inte lust att köpa en för över 1000 kr..
2011-07-16
 14:28:27

Magsjuk?

Börjar bli lite orolig att skruttan är lite magsjuk eller nått..
Sedan hon föddes har hon bajsat ca 10-15 ggr om dagen och nästan aldrig spytt.
Hon har ju hela tiden haft lite magont, speciellt på nätterna då hon ligger och vrider sig och gnyr.
Men nu är hon väldigt gnällig hela tiden. Började i förrgår natt då hon inte ville sova alls på natten, utan låg och tog i hela tiden för att bajsa, men det kom inget. Sen bajsa hon inget igår förutom 2 ggr då det verkligen spruta ut och det var grön aktigt och luktade. Hon spydde också efter varje gång hon ätit.
Inatt sov hon rätt bra, men har vart väldigt gnällig nu hela dagen och försöker ta i, men det kommer inget /: Hon vill äta hela tiden men spyr efter varje gång..

Nått att oroa sig över?

Ska nog ringa bvc imorrn och fråga..
2011-07-14
 21:10:25

Sthlm

Idag åkte jag, Joakim och Juni till Sthlm för J skulle bli fotad för campadre. Resan gick bra och bilderna blev kanon :)
Juni var mest med sin faster och verkade vara riktigt nöjd, förutom alla 100 ggr hon ville äta ;P


Nyss låg vi i sängen hela familjen och hade en riktig mys stund. Juni halvsov medans Joakim pillade på hennes super små öron och händer, och hon gav ifrån sig det ena roliga ljudet efter det andra :P
Vi försökte även tidigare trycka av Junis fot i bebis-boken, och det gick väl sådär :P


Fick sova 6 timmar på raken inatt föresten. Hoppas på det inatt igen.

2011-07-13
 13:46:04

Spyan

Juni har blivit en riktig spy-unge :P Spyr på mig så fort hon får chansen, men aldrig på pappa sin ;P
Så nu har hon spytt, kissat och bajsat på mig. Men inte gör det nått. Trodde jag skulle tycka sånt var jätte äckligt, men nu bryr jag mig inte. Bara vääldigt mycket tvätt hela tiden :P


I natt blev det inte mycket sovande, lillan hade ont i magen och låg och kved helatiden.
Masserade och försökte med allt, men inget funka. Vi somnade till då och då men minsta rörelse eller ljud väckte henne, så antar att hon inte sov djupt..

Men vid 10 tiden imorse somnade vi, och Juni sover fortfarande. Så hon tar igen nu iaf :)


Ska om ett tag iväg på picknick med Angelica, Marcus, och deras lille Nathan :) Ska bli spännande och se om Juni tycker det är kul eller om hon kommer vara grinig :P


Hon har blivit riktigt stark i kroppen..
2011-07-12
 13:30:39

Förlossningen..

Allt började på söndagen den 19de.
Jag och J försökte mysa lite på morgonen men slutade i blodbad igen.. Vi struntade i att ringa in, eftersom dom senast sa att det inte var någon fara. Efter det hade jag massa förvärkar. Höll i sig i ca 3-4 timmar. Jag dammsög lite och försökte hålla igång för att värkarna skulle fortsätta. Men det ville sig inte..

Vi låg och kollade film och tog det lugnt hela dagen och jag hade inga känningar alls på att det var på gång.
Vid 21.30 duschar vi och jag tänker att jag skiter i att tvätta håret idag för bebis kommer ändå inte komma inatt. Sedan gick vi och la oss i sängen och började kolla på en film. Jag tyckte det bubblade lite mer än vanligt i magen och det spände lite. Men tänkte inte så mycket mer på det..
22.40 känner och hör jag 3 bubblor som smäller till i magen och några sekunder efter så känner jag hur det börjar rinna. Första tanken är att nu är det blod igen.. Sätter mig på toan, och det börjar rinna massa vatten. Joakim springer efter mig och frågar hela tiden vad det är, och jag skriker att nu är det vattnet som gått. Båda två börjar le som idioter och vet inte vad vi håller på med. Ena stunden sitter jag på toan och i andra står jag i badkaret och försöker fatta hur jag ska ringa förlossningen. Tillslut tar vi oss samman och ringer in. Dom säger att sålänge jag inte har värkar kan vi var hemma, och vi får en tid kl 8 dagen efter för kontroll.

Jag hoppar in i duschen iaf för att tvätta håret. (ville inte föda barn med äckligt hår) :P Joakim ringer runt till alla möjliga och till jobbet..
När jag är klar så måste Joakim ha cigg för han blev så nervös. Så vi tar på oss och går till macken vid oss. (jag har en jätte binda men känner hur det rinner hela tiden).
På macken är det stängt av någon konstig anledning, så vi bestämmet oss för att gå 2 km till Statoil. Känner någon liten liten värk men annars inget.
Väl framme så kommer jag på att kortet ligger i min plånbok hemma :P Så vi gick hem igen i spöregnet. Bestämmer oss för att ta våran trasiga bil. Väl påväg hem igen från Staoil får jag första rejäla värken. Och efter det kom dom 2-3 min emellan.

Jag försöker lägga mig när vi kommer hem men det går inte. Gör ondare när jag ligger.. Jag säger till Joakim att försöka vila för dethär kommer säkert ta ett tag även fast dom kommer så tätt. Vi klockar värkarna med värktimer iaf, och jag börjar gå runt i lägenheten och plocka. skriker till rätt som det är så J vet när han ska börja klocka. Jag ställer mig mot en stor kruka i vardagsrummet och flåsar och försöker tänka på alla knep och tricks man ska göra när värkarna kommer. Men det gör så ont så jag tror jag ska svimma i varje värk. Jag brer mackor, och försöker komma på vad som ska packas, för nu börjar jag känna vid 00.30 att snart måste vi åka in. Men jag säger inget än till J, för han är redan skräckslagen. Tillslut säger jag iaf att vi måste fixa skjuss snart för bebisen kommer komma idag. J ringer runt men får inte tag i någon. Han börjar packa det sista och frågar hela tiden vad han ska göra. Men jag har så ont så jag får inte fram ett ord. Värkarna kommer tätt, 2-3 min och håller i sig ca 1-1,5 min. Tillslut får han ringa förlossningen och Sofia och vi åker in så vi är inne till 2.

Tar 10 min för mig att komma upp till förlossningen för får värkar hela tiden. Väl uppe så blir det ctg och jag får även lämna urinprov, väga mig (69kg) och blodtryck. Värkarna blir värre och värre och efter en stund blir jag undersökt och jag är öppen 4-5 cm. Då blir jag inskriven 2.40 och undersköterskan frågar om jag vill ha lavenmang och sedan ta en dusch. Det vill jag och lavemang var inte alls så farligt som jag trodde. Direkt efter det så frågar dom om jag vill ha någon smärtlindring och jag säger epidural. Jag blir körd till ett rum, och strax efter kommer läkaren och börjar sätta den. Värkarna är verkligen olidliga nu och efter ett tag får jag testa lustgas. Jag spyr mer testar efter en stund igen. Efter det använder jag lustgas under hela förlossningen, även fast det inte hjälper utan det känns bara som sömnmedel melland värkarna.

Läkaren säger en tid som epiduralen ska börja värka. Inget händer och jag börjar känna mer och mer tryck nedåt. Jag blir undersökt igen och jag är öppen ca 5-6. Dom blir även tvungna att sätta sån där mätgrej på lillans huvud för ctgn funkar inte så bra. Jag blir tillsagd att lägga mig på andra sidan för att epiduralen ska värka. Men den hjälper iaf inte.. Vi blir lämnade en stund och jag trycker och trycker på dosan jag fått som ska ge mer smärtstillande. Inget händer..
Vid den här tiden, ca kl 4. Börjar jag tappa kontrollen. Allt går för fort och det är för stor tryck. Det känns som hon är påväg ut genom fel hål och jag vet inte vad jag ska göra. Joakim får kalla efter personalen och jag säger att hon är påväg ut. Jag blir undersökt igen, och då är jag öppen 10. På ca30 min, öppnades jag 5-6 cm och det var bara en liten liten kant kvar. Barnmorskan blir förvånad och förstår varför jag känner sånt tryck.
Hon tar någon bedövnings salva och smetar i, och "trycker" bort sista kanten. Sen säger hon att jag får börja krysta lite om jag vill.
Just då när jag fattar att vårat barn är påväg ut, så får jag den första lyckorus känslan. Jag Och Joakim tittar på varandra och kan inte sluta le. Tills nästa värk kommer och jag glömmer allt dom sagt.
Joakim frågar om jag vill ligga på sidan eller om han ska hjälpa mig till en annan ställning.
Jag testar att ligga på sidan för det gör för ont att röra sig.
Vi blir lämnade igen, och jag får världens panik eftersom dom sagt att jag kan krysta om jag vill. Hur kan dom lämna oss när bebisen kommer alldeles strax? Nu vet jag att krystvärkarna oftast inte tar 10-20 min som jag trodde :P
Efter en stund blir trycket ännu större och jag börjar känna i värkarna att kroppen tar i. Jag försöker krysta lite, och efter det är det ett rent helvete. Jag krystar och krystar och Joakim hejjar på. Vi är fortfarande själva och jag skriker att nu kommer bebisen. Joakim trycker på knappen och en undersköterska kommer lugnt in och säger att det inte är dags än. Dom ser på hjärtljuden när hon kommer.. Jag blir förbannad men fattar inte så mycket.
Jag tycker jag skriker som en galning men enligt Joakim var jag rätt tyst.?

Jag kämpar och kämpar, och paniken ökar hela tiden. Tror jag ber Joakim ringa på sköterskan 3 ggr då jag säger att bebisen är påväg. Men det är falsk alarm alla gånger tydligen..

Det känns mer och mer som att jag ska skita på mig, och att huvudet är påväg ut genom baken :P
Kommer inte riktigt ihåg vad som händer här, men vet att jag ligger på sidan med benet på en sån där gyn grej. I varje värk så drar jag tag i Joakims huvud och hals med ena armen och trycker han så nära mitt anskite så han lär ju ha hållt på att svimma :P I andra handen har jag lustgasen.
Jag försöker krysta 2-3 gånger i varje krystvärk. Men jag har verkligen ingen ork.
Joakim frågar om jag inte ska ställa mig på alla 4 istället men jag kan inte röra mig så dom får hjälpa mig.
Svetten sprutar och jag får mindre och mindre ork. Tillslut vet jag inte ens när jag har krystvärkar utan det gör ont helatiden och kroppen kämpar på helatiden.

J hejjar på hela tiden, och när barnmorskan säger att nu kan du vila så säger Joakim - engång till älskling! :P
Jag lyssnade faktiskt mer på honom under hela förlossningen, kändes som att jag inte riktigt hörde dom andra, plus att jag blundade hela tiden och inte såg vem som pratade med mig.

Vet inte riktigt hur länge jag står på alla 4, men varje gång jag krystar så drar jag ihop benen för jag tror jag ska bajsa på mig. Alla säger till mig att jag måste dra isär benen mer, men det går verkligen inte.
Jag trycker och trycker men känns som att det inte händer något. Tillslut så känner jag att det räcker nu, jag klarar verkligen inte mer och får världens panik. Jag skriker efter kejsarsnitt, och börjar till och mer be och gråta efter det. Men får bara till svar att dom inte gör så.. Vet inte hur många gånger jag ber dom och säger till Joakim att han måste fixa så jag får göra det. Önskar faktiskt även idag att dom hade låtit det bli kejsarsnitt..

Efter ett tag orkar jag inte stå på knä längre så jag lägger mig på rygg. Nu är dom 2 undersköterskor och en barnmorska i rummet. Nu känner jag inte alls när jag har krystvärkar utan jag trycker på hur som.
Jag drar fortfarande ihop benen och drar ihop mig istället för att trycka på rätt. Så alla i rummet håller isär mina ben, trycker upp min rygg så jag ska huka framåt och så försöker dom göra så jag tar i rätt med armarna, för jag trycker ifrån istället för att "dra". Svårt att förklara, men hoppas ni förstår :P

Joakim drar mitt ena ben emot mig sammtidigt som han pushar på mig och håller lustgasen mot mitt anskite när jag säger till. Vet inte heller hur länge jag ligger såhär, men efter en stund säger dom att det hänger ut 2 hårlockar. Dom försöker få mig glad och att jag ska få någon slags adrenalinkick utan det dom säger, men jag mår bara sämre och sämre psykiskt.

Jag säger hela tiden att jag inte orkar och att dom ljuger för mig, att hon inte alls är påväg ut.
Tillslut så säger dom att halva huvudet är ute och att jag måste bli förbannad nu och ta i. Någon säger att jag ska kolla eller känna med handen. Aldrig i livet! Jag skrek nej rakt ut. Skulle få mer panik av att verkligen känna ett huvud mellan mina ben.

Jag krystar och krystar och Joakim blir mer och mer glad och pushar mig mer. Antar det är för att han ser vår dotter. Jag skriker efter kejsarsnitt igen, eller att dom ska klippa upp mig. Men dom vägrar..

Nu är det egntligen skiftbyte med personerna i rummet säger att nu måste jag skynda mig för dom vill vara med hela vägen.. Jag försöker och tar i allt jag har men det känns som det inte händer ett dugg..
Sen bestämmer jag mig en sista gång att nu tar jag i allt vad jag äger annars skiter jag i dethär.. Jag tar i 3-4 gånger och trycker allt vad jag äger, och helt plötsligt försvinner trycket och jag hör att nu är det klart. Jag tycker inte direkt jag kände det där "ploppet" som alla pratar om. Utan trycket och spänningarna försvann..

Jag öppnar ögonen och ser en bebis framför mig. Dom försöker lägga henne på mitt bröst men navelsträngen är alldeles för kort så hon är fortfarande mellan mina ben när Joakim får klippa.
Sedan kommer hon upp till mig ♥

Efter det var de dags att krysta igen. Och när dom sa att jag skulle krysta igen fick jag världens panik och började gråta. Ville inte känna den där känslan igen.. Men det gick fort och behövde bara krysta en gång.

Sen skulle dom kolla om jag spruckit något. Hade en liten ytlig spricka som dom bestämde sig för att sy. Fick en bedövningsspruta men fy fan vilken hemsk känsla den var när dom skulle pilla där nere. Usch!

Allt tog ca 4 timmar från att vi blev inskrivna..


Så gick det till.. Har säkert missat nått och ni får ursäkta hur jag skrivit och stavfelen. Orkar inte rätta det nu :P




Bjuder på lite nipple ;P haha
2011-07-12
 12:19:53

Stresss!

Tack för alla fina kommentarer och tips! ♥

Inatt fick jag sova 4,5 timma på raken. Yes! Vaknade till och med av mig själv och undrade när hon skulle vakna :P
Men sen var jag lika trött iaf när jag hade ställt klockan på 7, för jag var tvungen att gå iväg med Ami som ska kastreras..

Nu är jag super stressad, försöker få i mig mat, måste byta om och mata Juni, sminka mig klart och byta om. För kl 13 ska vi på mammafika. Eller mamma-träff :) Sen kl 15 ska jag hämta Ami igen..
2011-07-11
 11:30:42

Ingen sömn och slut på mjölk?

Igår kväll ville lillan verkligen inte sova.. Hon sov någon timma och vaknade runt 21 då jag trodde jag skulle kunna få kolla på en film för engångs skull. Men nejdå.. :P
Hon låg och kikade runt lite under en stund och rullade runt bredvid katten, sen var ingenting roligt längre. Maten dög inte, brösten dög inte, pappa dög inte, baby sittern dög inte osv osv..
Har alltid funkat när man går runt med henne på axeln, men nu har hon blivit så stark i nacken så det är mycket roligare att titta på allt, och hon vill inte alls slappna av. Men även det räckte inte igår.. Hon sprattlade som en sprattelgubbe :P Och var super grinig.
Timmarna gick men hon ville fortfarande inte sova..
Hon brukar alltid somna när hon ammar men igår så var det som att hon inte alls ville amma. Hon sög tag och sedan låg och där och gnällde och drog bak huvudet helatiden.. Försökte flera gånger under hela dagen i olika ställningar och båda brösten.. Funkade inte inatt heller.. Men tidigt imorse när hon fortfarande inte sov så kände jag hur det spände till lite och då ammade hon. "rann" det till då?
Wierd iaf..


Så inatt blev det inte mycket sömn alls. 10 min här och där, och det höll på att göra mig galen. Vet inte vad jag ska göra när jag inte kan få henne nöjd /:

Läser alla andras bloggar som har små bebisar, och för alla verkar allt vara så perfekt. Mat och amning går super, får sova hela nätterna och aldrig något gnäll. Är det bara jag som är ärlig och säger hur det är eller har vi bara otur?
2011-07-10
 17:02:12

Hemsk helg

Har inget vettigt att skriva förutom att helgen har vart hemsk. Har mått fruktansvärt dåligt.
Har inget att göra med Juni så alla som tror det kan släppa det...

Mår bättre nu iaf, och hoppas man kommer in i vardagen snart..
2011-07-07
 11:21:41

Ut i solen

Snart ska jag och Juni iväg till stadsparken för att träffa Hanna och Neo, ska sola lite och leka i lekparken.
Är ju så himla tråkigt att sitta inne. Får hoppas skruttan är snäll när vi är ute :P
2011-07-06
 15:31:26

BVC

Första BVC besöket idag. Gick super förutom att det visade sig att Juni förmodligen inte får i sig tillräckligt från mig.
Gick dit med henne hungrig, vägde henne, ammade henne en bra stund och vägde igen. Och det var tydligen inte tillräckligt hon gick upp.. Så jag måste ge ersättning då och då när hon visar att hon inte blir nöjd.

Sedan vägde vi henne naken och mätte hennes längd och huvud.
4060 g och 52 cm :) Stora tjejen!
Fick bestämma lite själv när vi ville komma tillbaks och väga, eftersom hon gått upp så bra.
Tog en tid om 2 veckor igen när hon är 1 månad.


Kan jag sluta blöda nu, vill bada!
2011-07-05
 14:44:42

Lite rädd..

Vet inte varför men nu helt plötsligt har jag blivit lite rädd för att gå ut själv med lillan.
Har inte brytt mig förut men nu tänker jag hela tiden på ifall hon blir ledsen eller vill amma.
Jag ger ju ersättning på kvällen, vissa mornar och ibland på dagen om hon inte nöjer sig med att amma.
Kanske skulle ta och köpa en termos så man kan ta med sig vatten ifall det blir panik.?

Tips tack :)

Någon som har tips på hur man ska göra på kvällarna/nätterna för att få sova längre..?
Hon sover mycket på dagarna har en eller 2 vaken perioder på några timmar, sedan sover hon ofta sent på kvällarna med. Går ju liksom inte att väcka henne och ofta går det inte att hålla henne vaken..
Har börjar fundera på om hon ska få börja sova i sitt egna rum. Jag vaknar ju av minsta lilla rörelse eller ljud hon gör. Hur gör/gjorde ni?
2011-07-05
 13:35:05

Bajs

Idag bajsade min dotter på mig. Satt i sängen och böt blöja, så helt plötsligt kom det massa bajs sprutande på mitt ben och mage :P Lillskrutta!

Min bror, brorsdotter och hennes vän kom förbi en sväng och hälsade på Juni. Jätte trevligt, fast jag är helt slut.
Skruttan sover fortfarande inte så bra på nätterna. Hon somnar ofta sent och vaknar tidigt för att sedan sova på förmiddagen. Lite jobbigt att vända på dygnen så.
Hoppas på att det blir bättre snart :)



Haha ;P
2011-07-04
 16:57:27

Hembesök

Idag hade vi hembesök av en distriktssköterska från BVC. Hon var verkligen super bra så jag är super nöjd :)
Fick massa olika infortmation, böcker och så fick jag fråga massa saker.
Ska på första besöket på BVC på onsadag för att väga och mäta..

Lillskruttan ska föresten hete Juni för er som inte visste det :)
Blev bestämt i helgen när vi var på släktträff i Småland.

För övrigt går allt bra. Juni sover lite bättre på nätterna, men måste fortfarange gå upp och mata matvraket några gånger :P

Utvecklingsmässigt så vänder hon på sig från rygg till sidorna och sidorna till mage rätt som det är. Märkte även igår att hon orkar hålla upp nacken rätt länge :) Våran duktiga dotter ♥

Hon är 2 veckor idag föresten..

2011-07-01
 17:21:38

1 vecka och 4 dagar

Nu har jag gått ner alla gravid kg.
När dom säger att man går ner snabbare när man ammar så förstår jag, jag hinner inget annat än att amma ;P
Ska försöka att inte gå ner mer nu. Jag som inte ens ville gå ner allt. Men men, får hoppas jag går upp lite sen när man kan börja träna..


Jag håller på och skriver förlossningsberättelsen, så den är på gång. Vill bara inte glömma nått så det tar ett tag.



I onsdags åkte jag till Nora för att hälsa på mina systerdöttrar med familjet. Fick träffa min lilla syster dotterdotter, heter det så? Jag är iaf gammelmoster. Mys!

Och i morgon åker våran lilla familj till småland, för Joakims släkt har släktträff :)