2011-10-25
 11:25:54

Vågar man hoppas på bättre tider?

Igår och idag så har skruttan somnat några gånger själv utan att vi behövt vagga henne i babysitternn. Och senaste nätterna har hon vaknat mindre och vissa gånger bara behövt nappen och inte mat för att somna om. Hon har även helt plötsligt börjat äta ungefär var 4-5 timma nu.? Även fast vi inte ger henne mer mat. Hon vill knappt ha 150 ml längre. Utan ibland äter hon bara 120.. Kanske är så att hon haft en rejäl växtperiod nu, eller så är det hennes förkylning som gjort att hon mått jätte dåligt och aldrig riktigt kommer till ro.?


2011-10-20
 21:01:24

4 månader

Idag blir Juni 4 månader :)



2011-10-18
 09:13:45

Jobbigt

Just nu är nätterna väldigt jobbiga, eller det har vart så ett bra tag nu. Men nu verkar det bara bli sämre.
För det första så är Juni jätte svår att söva, hon är så trött så ögonen åker igen, men hon blir galen när man fösöker vagga henne i famnen eller i babysittern. Det enda som funkar, just nu, är att sätta henne i babysittern och gå runt med den. Men det blir tungt kan jag lova.. Sen vaknar hon varannan, var tredje timma, smågnäller, sparkar och far runt. Ger henne flaskan och då somnar hon oftast om en stund. Men jag tror faktiskt inte hon är hungrig, hade ju nästan samma problem hennes första tid, men sen gav jag henne nan pro istället och då sov hon hela nätterna. Har ju nu börjat med semper just för att den är den enda jag hittar i stor förpackning..
Men idag blir det att gå och köpa nan pro, för igår och inatt har det vart riktigt jobbigt. Hon har vaknat ungefär 1 gång i timman.. Sen ville hon att vi skulle gå upp 4.30 /:

Iofs så håller en av henne tänder på att spricka upp, man ser ena kanten på den som spruckit upp, så hon lär ju ha väldigt ont med..

Aja, hoppas på bättre tider snart :P
2011-10-13
 20:30:17

1 år sedan idag jag tog första gravtestet.

Idag är det ett år sedan  jag tog första gravtestet som visade positivt.
Tog ju ett några dagar innan som visade negativt, men så var det ju inte ;)





Vecka 9 ♥
2011-10-11
 13:33:18

Nya tag..

Har varit lite seg på att skriva här.. Men nu blir det nya tag :)


Sedan jag sist skrev så har vi varit och hälsat på släkt och vänner i Örebro/Kumla/Hallsberg..
Jag och Juni hade en super mysig helg ♥

Annars har det väl inte hänt så mycket förutom att vi vart mycket med Hanna och Neo, då Junis pappa jobbar massa nätter..
Har inte blivit så mycket sovande på många veckor nu, av någon anledning så har hon svårt att somna på kvällarna (eller svårt och svårt, svårare, måste vagga henne i babysittern tills hon somnat) + att hon vaknar 3-4 ggr och vill ha mat, eller jag tror hon vill ha mat iaf. För hon somnar om såfort hon ätit lite..
Så har börjat med smakportioner nu, så hon kanske kan bli lite mättare. Och det har gått jätte bra :) Hon verkar gilla allt ;P

Vägde henne även i helgen. Med kläder och Blöja stannade vågen på 8100 ;P Stoora tjejen.