2012-03-27
 20:54:39

Så dålig..

Jag har blivit otroligt dålig på att skriva här.. Som ni kanske märkt..
Men det har verkligen inte funnits tid. Jag har ju varit sjuk till och från i 1 månad + att nu har vi en vilda här hemma som aldrig är stilla + att nu är Juni sjuk igen..
Första gången hon haft feber såhär.. Började i söndagskväll.., Hon var extremt mysig och ville kramas. (aldrig hänt förut), hon smågnällde och var väldigt nere. Men tänkte inte alls på att hon kunde vara sjuk. Iaf så sov hon dåligare än hon brukar. Vaknade helatider och var jätte ledsen men ville sammtidigt inte öppna ögonen.
Hon vaknade tidigt igår, men ville ändå inte öppna ögonen, utan hon ville sitta hos mig och mysa och somna om. Så hon somnade om och vi sov till ungefär 10! Då förstod jag att det var nått fel + att jag tyckte hon var lite varm. Då hade hon 38,4. Men efter alvedon så blev hon pigg och lekte.
Men såg även att hon var lila under ögonen, som senare blev rött under ena ögat. Mot eftermiddagen började det vara lite och febern kom tillbaks. Hon sov till och från hela eftermiddagen kvällen. Men efter mer alvedon blev hon pigg ett tag och ville inte alls sova.
Natten blev likadan och imorse hade hon feber igen. Men ville leka.. Hon har vart lite segare idag och har sovit 3 ggr. Och nu sover hon för kvällen.
Hoppas på en bättre dag imorrn..

Föresten..
Skulle beställa mat åt Juni igår på apoteket. Men tydligen så har dom slutat tillverka Nutramigen AA Lipil. Tycker det är så dåligt, då det var den enda som funkat på Juni + att vi inte fått någon info om det. På apoteket sa dom bara att vi skulle ta kontakt med hennes läkare så att vi kunde få något annat.
Men förstår inte dom att vi behöver ha maten nu.?
Jaja.. Jag köpte mjölkfri välling idag, som hon som tur var tyckte om. Vet inte om man behöver ge ersättning längre?
Men vill iaf ha den, då vi kan använda den till matlagning och så när vi ska göra speciellt till henne.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: