2012-03-01
 21:22:55

Ett tag sedan..

Var drygt 1 vecka sedan jag skrev. Och här har det hänt massor..

Ph-mätningen gick bra.
När vi kom till läkaren sa hon att hon inte förstod varför vi var där, för mätning av så små barn ger nästan alltid samma reslutat, då magmunnen är typ likadan på alla. Så hon sa att om hon inte får ner slangen ganska så fort så ville hon strunta i det. Och det tycker vi var jätte bra.
För usch va hemskt det var. Joakim höll i henne och hon skrek av panik. Men som tur var gick slangen ner fort och hon lugnade sig snabbt.
Sen var det bara att tejpa slangen och lyckas fästa fast dosan som var i ett alldeles förstort "skärp".
Det gick iaf och dygnet gick bra, utan att hon pillade :)
Utagningen av slangen gick så fort så jag hann inte ens se :)
Reslutatet skulle komma i slutet av denna vecka. Men antar att vår läkare ringer oss när vi ska få tid till provtagning osv hos henne. Men ringer nog i morgon och fixar teletid med henne till nästa vecka.


För övrigt så har Juni vart gnälligare än någonsin förutom vissa stunder. Hon har blivit ännu värre när det gäller seperationsgrejen. Jag kan inte sätta ned henne i ens 2 sek utan att hon gallskriker. Är riktigt jobbigt, då inget i stort sätt duger. Tar jag henne i knät vill hon trycka sig bort, men sammtidigt gnäller hon mmmamma. (Just de, hon säger mamma, någorlunda iaf)
Så från att vi går upp till det är sovdags så gnäller och gråter hon mest hela dagarna. Försöker verkligen göra saker, men oftast duger det bara korta stunder.

I helgen var vi utanför Vimmerby hos Joakims mamma, med hans syster + familj. Suuuper mysigt :)
Juni lekte massa med hennes kusiner och kramades med farmor och fastrar. På hemvägen åkte vi även till Joakims mormor på middag. Också det super mysigt :)

Den helgen lärde hon sig även att klappa händer och nästan nästan krypa. Hon tar 1-2 kryp"steg" sen sätter hon sig. Men hon tar sig frammåt på alla möjliga konstiga sätt.

Igår började hon också sätta sig från att ligga på mage. Och idag ställde hon sig näääästan helt upp :)


Fullt upp här iaf.. Har glömt massor som att vi är sjuka, bilbarnstolsköp, läkarbesök, bvc, jobb osv. Försöker få med det imorrn plus massa bilder.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: